MOOS LEDENBIJEENKOMST

Naast de kortere maandelijkse bedrijfsbezoeken op de vrijdagmiddagen zijn er vier keer per jaar de ledenbijeenkomsten tijdens de bedrijfsbezoeken. Leer elkaar kennen en zoek de verbinding, de connectie en leer van de lezingen, workshops en/of bezoeken aan het natuurgebied.
Elk bezoek brengt je iets én ‘Wat breng jij?’

We heten je van harte welkom.

02 - Trans MOOS

Vier keer per jaar

MOOS ledenbijeenkomsten in bedrijfsbezoeken:

  • Geniet van het bezoek aan een bedrijf rondom natuurgebied De Maashorst
  • Kans maken op een pitch
  • Voor meer netwerkvaardigheden
  • Voor groei in je ondernemen
  • Actief delen van kennis en informatie bij MOOS.

De data staan aan het begin van het jaar vast. We organiseren op verschillende dagen in de week, waarbij we uitgenodigd worden door een van onze leden. Wij zorgen voor een leerzame of onderhoudende bijeenkomst en onze gastlocatie zorgt voor een presentatie en/of wanneer van toepassing voor een rondleiding.

MOOS en de locatie zorgen voor een kop koffie/thee, dan wel een drankje, een lekkere koek bij de koffie en een zoutje op tafel. Vaak is er een lezing, workshop of andere leerzame dan wel interessante opzet van de avond door het bestuur van Maashorst Ondernemers. 

Verbindingen zoeken
Een belangrijkste onderdeel is het ongedwongen praatje, wat sommige mensen ‘netwerken’ noemen. En dat is goed, want ondernemers hebben altijd hun zakelijke voelsprieten uitstaan en zou het zomaar op ‘net’ werken kunnen lijken… Wees welkom! Deze activiteit is onderdeel van het lidmaatschap.

De eerste bijeenkomst is 13 oktober 2021 bij Restaurant Clemens