De bestuursleden van Maashorst Ondernemers zijn ondernemers uit verschillende branches en in contact met, allemaal hun eigen, netwerk. Om dat te doen waar Maashorst Ondernemers voor staat. Een netwerk opbouwen van ondernemers die graag leren van elkaar, verbinding zoeken en informatie delen.

De gemeenschappelijke deler: interesse op het gebied van natuur(lijk ondernemen), duurzaamheid, inspiratie opdoen, gezondheid en verbindingen maken.

Web MO banner nieuws vergadering
Twan van BakelVoorzitter
Een grote verbinder. De voorzitter is – samen met het bestuur – contactpersoon tussen alle organisaties. Hij leidt de bestuursvergaderingen en zorgt voor verbindingen.
Bas van der HeijdenPenningmeester
Beheer ledencontributie bijhouden en de administratieve taken die bij de penningmeester horen. Besturen doe je samen niet alleen. Samenwerking en controlefunctie met penningmeester Maashorst Events.
www.maashorst-administratie.nl
Thea van LeeuwenBestuurlid
Een bestuurslid met passie voor gastvrijheid en verbindingen maken. Thea organiseert de ledenbijeenkomsten op een creatieve wijze en legt enthousiast de verbindingen met gastlocaties, gastsprekers en de leden van de Maashorst Ondernemers.
Rian van SchijndelPR Communicatie
Rian is een verbinder en connect waar maar kan. De pr en communicatie is haar passie en ze is dan ook de schakel tussen alle commissies en de Maashorst Ondernemers leden én de organisaties in de economische schil van de Maashorst.
Marij van der LeestSecretariaat
Marij is de spin in het web van alle organisaties. Zij is enthousiast en heel accuraat in haar werkzaamheden. Het bestuur is heel blij met Marij als steun en toeverlaat in de administratieve taken.
Marij is een betaalde kracht wat haar geen officieel stemrecht geeft. Echter wordt haar mening zeer gewaardeerd.
Rene JettenBestuurslid
René heeft met zijn ervaring een ondersteunende rol in bestaande commissies en is de eerste contactpersoon voor het Maashorst Team en het Bestuurlijk Regie Team. Zijn missie: het lidmaatschap voor een Maashorst Ondernemer nog waardevoller te maken. Met zijn roots als ondernemer, zijn jaren als raadslid in Uden en vele netwerken is het bestuur versterkt met een ervaren bestuurslid.