De bestuursleden van Maashorst Ondernemers zijn ondernemers uit verschillende branches en in contact met, allemaal hun eigen, netwerk. Om dat te doen waar Maashorst Ondernemers voor staat. Een netwerk opbouwen van ondernemers die graag leren van elkaar, verbinding zoeken en informatie delen.

De gemeenschappelijke deler: interesse op het gebied van natuur(lijk ondernemen), duurzaamheid, inspiratie opdoen, gezondheid en verbindingen maken.

Web MO banner nieuws vergadering
Rian van SchijndelVoorzitter
Een grote verbinder. De voorzitter is – samen met het bestuur – contactpersoon tussen alle organisaties. Rian leidt de bestuursvergaderingen en zorgt voor verbindingen.
Bas van der HeijdenPenningmeester
Beheer ledencontributie bijhouden en de administratieve taken die bij de penningmeester horen. Besturen doe je samen niet alleen. Samenwerking en controlefunctie met penningmeester Maashorst Events.
www.maashorst-administratie.nl
Thea van LeeuwenBestuurlid
Een bestuurslid met passie voor gastvrijheid en verbindingen maken. Thea organiseert de ledenbijeenkomsten op een creatieve wijze en legt enthousiast de verbindingen met gastlocaties, gastsprekers en de leden van de Maashorst Ondernemers.
Marij van der LeestSecretariaat
Marij is de spin in het web van alle organisaties. Zij is enthousiast en heel accuraat in haar werkzaamheden. Het bestuur is heel blij met Marij als steun en toeverlaat in de administratieve taken.
Marij is een betaalde kracht wat haar geen officieel stemrecht geeft. Echter wordt haar mening zeer gewaardeerd.
Twan van BakelBestuurslid
Eerst als voorzitter, nu als ‘gewoon’ bestuurslid. We zijn blij dat Twan ons met zijn kennis bij blijft staan.
VacantPR Communicatie
Wij zoeken een communicatietalent!

Informeren, inspireren en verbinden, dat is wat MOOS uitdraagt in de communicatie én naar haar leden. Een communicatiebedrijf heeft de opdracht dit uit te werken, maar hoe ‘dit’ wordt uitgewerkt, kun jij mee vormgeven.
Ben jij een Maashorst Ondernemer en vind jij het leuk om samen met Rian MOOS een gezicht te geven en goed zichtbaar te maken? Laat het ons weten.

Neem snel contact met ons op via bestuur@maashorst-ondernemers.nl