Twan van BakelVoorzitter
Een grote verbinder. De voorzitter is – samen met het bestuur – contactpersoon tussen alle organisaties. Hij leidt de bestuursvergaderingen en zorgt voor verbindingen.
Bas van der HeijdenPenningmeester
Beheer ledencontributie bijhouden en de administratieve taken die bij de penningmeester horen. Besturen doe je samen niet alleen. Samenwerking en controlefunctie met penningmeester Maashorst Events.
www.maashorst-administratie.nl
Thea van LeeuwenBestuurlid
Een bestuurslid met passie voor gastvrijheid en verbindingen maken. Thea organiseert de ledenbijeenkomsten op een creatieve wijze en legt enthousiast de verbindingen met gastlocaties, gastsprekers en de leden van de Maashorst Ondernemers.
Rian van SchijndelPR Communicatie
Rian is een verbinder en connect waar maar kan. De pr en communicatie is haar passie en ze is dan ook de schakel tussen alle commissies en de Maashorst Ondernemers leden én de organisaties in de economische schil van de Maashorst.
Marij van der LeestSecretariaat
Marij is de spin in het web van alle organisaties. Zij is enthousiast en heel accuraat in haar werkzaamheden. Het bestuur is heel blij met Marij als steun en toeverlaat in de administratieve taken.
VacantBestuurslid
Ondersteunen van bestaande commissies en meedenken over de ondersteuning en informatie die we onze leden bieden.