Lid worden Vitaliteit

Ondernemers uit de gemeenten Oss, Bernheze en Maashorst. Ondernemers van bedrijven in de branches Beauty, Beweging, Leren, FeelGood, Spirit&Mind en zorg melden zich aan bij de Vitaliteitstak.

Lidmaatschap Vitaliteit
€ 150,- (btw onbelast) per jaar.
Nieuwsbrieven per maand
Plaatsing op de website van Maashorst Ondernemers
Plaatsing op wwww.meermaashorst.nl en de mogelijkheid tot het doorgeven van agendapunten en nieuws.
Vier bedrijfsbezoeken per jaar

Deze tak is in de opstartfase en we gaan samen met deze leden kijken waar behoefte aan is en waar we nog meer toegevoegde waarde in kunnen zijn. We zijn voornemens een Body&Mind event op te starten, waarbij we je inschrijven met een korting kunnen aanbieden.

Ondernemer vul hieronder de lege plekken in en wij verwerken je aanmelding op de website en in de administratie. Heb je onze privacybeleid al gelezen?

Het lidmaatschap van MOOS zorgt voor meer zichtbaarheid, waar we afgelopen jaar flink voor gewerkt hebben. Hierdoor is de jaarlijkse bijdrage € 150,- per jaar. Laten we gaan verbinden, faciliteren en informeren aan elkaar: 

BEDRIJFSPROFIEL

SOCIAL MEDIA

PERSOONLIJK PROFIEL

Deel hieronder wat jij vindt dat online mag staan en wat de medeleden mogen weten. Bijvoorbeeld; leeftijd, samenstelling gezin, hobby's, wanneer hoe en waarom je een bedrijf bent begonnen, wat vind je het allermooiste aan je taak als ondernemer, dit moeten mensen van ons weten,