Missie

MO logo algemeen staand transparantMaashorst Ondernemers verbindt ondernemers uit de vier gemeenten van de Maashorst. Door gebruik te maken van elkaars krachten, ontstaat een natuurlijk netwerk waar kansen voor het grijpen liggen. Kansen om andere ondernemers te ontmoeten, de klantenkring te vergroten, meer naamsbekendheid te krijgen of nieuwe inzichten op te doen. We betrekken ondernemers uit de Maashorst bij alles wat er in ons OERgebied gebeurt, zodat zij het maximale uit de Maashorst en het ondernemerschap kunnen halen.

Visie

Maashorst Ondernemers streeft naar verbinding van lokaal ondernemerschap. Want de Maashorst groeit en biedt een schat aan mogelijkheden. Door het faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kunnen we groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende kracht van de Maashorst.

Meehelpen?

Er is altijd plaats voor enthousiaste ondernemers in onze organisatie. We organiseren veel voor de ondernemers en vele handen maken licht werk. Meld je aan en we gaan kijken waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Mail je contactgegevens naar info@maashorst-ondernemers.nl

Nog geen lid?…

FAQ

Kernwaarden

Verbindend • We willen ondernemers uit de Maashorst met elkaar in contact brengen om kansen te creëren

Inspirerend • We laten zien wat de bijna onbeperkte mogelijkheden zijn van samenwerking en de ideeën die daaruit voortvloeien.

Informerend • We faciliteren in mogelijkheden om met elkaar meer te halen uit de Maashorst en het ondernemerschap door middel van een actuele website, social media en nieuwsbrief