Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Ledenbijeenkomst

Deze avond hebben we weer een mooi programma, op een gezellige en informele wijze leer je je collega-ondernemers beter kennen. Meer informatie binnenkort! Even sparren met je collega's, netwerken, ideeën opdoen en wellicht zelfs nieuwe opdrachten binnenhalen; de ledenbijeenkomsten bieden jou als Maashorst Ondernemers ontzettend veel én... tijdens iedere bijeenkomst staat er een verrassende en interactieve activiteit op de agenda.   

Vlucht 14-18 Turnhout-Uden 50 & 100 mijl

Team Kempen organiseert voor 22-23-24 september 2023 samen met Maashorst Events de eerste editie van het wandelevenement: Vlucht 14-18 Turnhout-Uden 50 & 100 mijl. De 80 of 160 kilometer tocht loopt van Turnhout naar Uden, of van Uden naar Turnhout, maar is ook op en neer te lopen in 45 uur. Met coördinator Anke Franssen hebben we deze co-organisatie opgepakt om zo ook onze kant van het verhaal uitgebreid te kunnen vertellen. Het verhaal van de vluchtelingen die vanuit België naar Uden liepen, om op Vluchtoord veiligheid te vinden.  Anke kun je mailen via: vlucht1418@maashorst-events.nl en hiervoor is een aparte [...]

Ledenontbijt

Deze ochtend gaan we gezellig samen ontbijten, waarbij je op een gezellige en informele wijze je collega-ondernemers beter leert kennen. Waar deze ochtend plaatsvindt is nu nog niet bekend, maar uiteraard krijg je tz.t. een uitnodiging in je mailbox waarin de locatie vermeld wordt. Even sparren met je collega's, netwerken, ideeën opdoen en wellicht zelfs nieuwe opdrachten binnenhalen; de ledenbijeenkomsten bieden jou als Maashorst Ondernemers ontzettend veel én... tijdens iedere bijeenkomst staat er een verrassende en interactieve activiteit op de agenda.   

Ledenbijeenkomst

Deze avond hebben we weer een mooi programma, op een gezellige en informele wijze leer je je collega-ondernemers beter kennen. Waar deze avond plaatsvindt is nu nog niet bekend, maar uiteraard krijg je tz.t. een uitnodiging in je mailbox waarin de locatie vermeld wordt. Even sparren met je collega's, netwerken, ideeën opdoen en wellicht zelfs nieuwe opdrachten binnenhalen; de ledenbijeenkomsten bieden jou als Maashorst Ondernemers ontzettend veel én... tijdens iedere bijeenkomst staat er een verrassende en interactieve activiteit op de agenda.