Bij Restaurant Trien in Herpen kwamen Maashorst Ondernemers (MOOS) samen voor een betoverende kerstborrel, waarbij een welkomstdrankje het startschot gaf voor een avond vol inspiratie. De ervaren netwerkers namen de nieuwe leden mee in de gesprekken, waarbij de meest boeiende, indrukwekkende verhalen over tafel gingen tijdens het culinair genieten van een driegangenmenu. Een avond bijkomen tijdens een drukke periode.
Een tafelgoochelaar zorgde voor een verrassend intermezzo, waardoor de ontspannen sfeer alleen maar toenam en iedere ondernemer goed kan gebruiken tijdens deze drukke periode. Tijdens het diner wisselden ondernemers niet alleen van gedachten over hun vakgebied, maar ook van tafel om weer met andere gesprekspartners over hun gedeelde passie, het ondernemerschap te praten.
De leden delen hun ondernemerschap, maar vooral met natuurgebied De Maashorst als oorsprong. Samen met gepassioneerde ondernemers uit de economische schil van natuurgebied De Maashorst willen we groeien naar een klimaat waar kansen ontstaan. Kansen om samen te werken. Om van elkaar te leren. Want als je samenwerkt, maak je van iets kleins iets groters. Maak je van weinig véél meer. Samen maak je echt verschil.
Afsluitend benadrukte voorzitter Rian van Schijndel het belang van verbinding in lokaal ondernemerschap. De boodschap was duidelijk: de Maashorst Ondernemers bieden een vruchtbare omgeving waar ondernemers kunnen groeien door samen te werken en van elkaar te leren. Interesse om lid te worden, volg je oerinstinct en word in 2024 geïnspireerd: www.maashorst-ondernemers.nl