Heesch ligt in een van de gemeenten behorend bij natuurgebied De Maashorst, Oss. Ook heeft Heesch, dat in de economische schil van het gebied ligt, bijzondere en mooie projecten, voor toeristen en inwoners. Bezoek de Maashorst, hét Oergebied van Brabant, of kunnen we zelfs wel zeggen het Oergebied van Nederland?
Iedereen kan hier:

  • Oerlekker genieten van wat er is;
  • Vak-Man-Schap profileren;
  • Activiteiten promoten, want de keuze is reuze als het om Maashorst-activiteiten in Bernheze, Uden, Oss en Landerd;
  • Elkaar leren kennen en verbondenheid zoeken.

Onderonsje voor organisaties met agendapunten
Organiseer jij een evenement of is er een activiteit in Heesch dat op onze agenda van MeerMaashorst.nl niet zou misstaan? Mail dit dan naar info@maashorst-ondernemers.nl en zo maken we het aanbod completer. Wij zorgen voor de promotie van jouw activiteit en het zou mooi zijn als jij onze website promoot door middel van het plaatsen van een banner op je site.

Proef de Maashorst

Wij vertellen het verhaal over de Maashorst. En we hopen dat ook jij de parels van de Maashorst vindt en door de oerlekkere, stoere en ruwe omgeving, en alles wat het Maashorstgebied ons aanbiedt, gaat wandelen en fietsen en zo kennismaakt met de mooie arrangementen die ondernemers in de Maashorst de inwoners en toeristen aanbieden. Het Maashorstgebied vinden en er blijven; dat is de opzet!
Via de webapp kun je verschillende locaties vinden en plan je eenvoudig via je mobiele telefoon of je computer dié uitjes, teambuildingactiviteiten, overnachtings-mogelijkheden, et cetera die interessant zijn voor jou.
Of volg Meer Maashorst via onze Facebookpagina. Voor al het laatste nieuws, ontwikkelingen en evenementen in Heesch: www.meermaashorst.nl

Onderonsje voor toeristen

Ook toeristen, die van plan zijn in de Maashorst te komen vertoeven, bieden wij een compleet aanbod, waarbij Heesch ook een rol speelt. Als toerist wil je natuurlijk een divers programma. Nou, dan zit je in de Maashorst goed! Spot de wilde grazers; Wisenten, Taurossen, en Exmoorpony’s, die zorgen dat het natuurgebied wordt zoals het eens was: wild, puur en authentiek.
DE OERKRACHTEN VAN DE NATUUR – zeldzame breuken in de aardkorst, aan de westkant van het oergebied ligt een van de grootste breuken: de Peelrandbreuk. Met de vele WIJSTGRONDEN die te herkennen zijn aan het roestbruine water. Ontdek de ‘DODEN EN GODEN route’, tussen de OERSCHATTEN.

www.d-tv.nl
www.demooibernhezekrant.nl