Lidmaatschap

Het lidmaatschap aan MOOS biedt:

– Informatie door de maandelijkse nieuwsbrief
– Bedrijfspresentatie op MeerMaashorst.nl & www.Maashorst-ondernemers.nl
– Nieuws en agendapunten aanleveren voor www.MeerMaashorst.nl
– Drie bedrijfsbezoeken/ledenbijeenkomsten per jaar
– Openbare bedrijven op fietskaart
– Kop koffie/thee @MOOS

€ 150,- per jaar

Samen?

Sluit je aan en gebruik de informatie die MOOS deelt. Blijf op de hoogte van meer dan alles wat in de economische schil van én in natuurgebied De Maashorst speelt. Het kan je helpen bij het informeren van je gasten, bij het organiseren van activiteiten en kan zorgen voor ondersteuning en je bent welkom bij MOOS voor al je vragen!
Maar ook jouw kennis kunnen we goed gebruiken. Doe je mee? 

Missie

MO logo algemeen staand transparantMaashorst Ondernemers verbindt ondernemers uit de drie gemeenten, gemeente die door het eigenaarschap van natuurgebied de Maashorst verbonden zijn. Door gebruik te maken van elkaars krachten, ontstaat een natuurlijk netwerk waar kansen voor het grijpen liggen. Kansen om andere ondernemers te ontmoeten, de klantenkring te vergroten, meer naamsbekendheid te krijgen of nieuwe inzichten op te doen. We betrekken ondernemers uit natuurgebied de Maashorst bij alles wat er in ons OERgebied gebeurt, zodat zij het maximale uit natuurgebied de Maashorst en het ondernemerschap kunnen halen.

Visie

MOOS streeft naar verbinding van lokaal ondernemerschap. Want natuurgebied de Maashorst groeit en biedt een schat aan mogelijkheden. Door het faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kunnen we groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende kracht van natuurgebied de Maashorst.

Kernwaarden

Verbindend.
We brengen ondernemers met elkaar in contact
We verbinden netwerken met elkaar

Inspirerend.
We wijzen op onbeperkte mogelijkheden in samenwerkingen
We presenteren in media de ideeën die daaruit vloeien.

Informerend.
We faciliteren in mogelijkheden die natuurgebied De Maashorst brengen
We communiceren via een actuele website, social media en nieuwsbrief

Aanbod!

Vergroot je klantenkring • meer naamsbekendheid • communicatiemiddelen • fietsknooppuntenkaart • media aandacht • social media • vele linken en verwijzingen. Meld je aan en mail je contactgegevens naar info@maashorst-ondernemers.nl. Wij komen graag kennismaken.

Meehelpen?

Er is altijd plaats voor enthousiaste ondernemers in onze organisatie. Wil jij als bestuurslid mee brainstormen en help je met jouw netwerk ons netwerk een goede basis te geven? Meld je aan en mail je contactgegevens naar info@maashorst-ondernemers.nl. Wij komen graag kennismaken.