[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Contactpersoon: Joep van Lieshout
De Groenhoeve
Artillerieweg 3
5402 LH Uden
0413-269153
joep.vanlieshout@kpnmail.nl[/vc_column_text][vc_single_image image=”3979″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.facebook.com/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7964″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De stichting heeft zich tot doel gesteld om vanuit de diverse natuurorganisaties de belangen, aangaande de verdere ontwikkeling en behoud van De Maashorst, te behartigen en een aanspreekpunt te vormen richting de beleidsbepalende instanties.
In 2014 is de stichting opgericht. Onder toeziend oog van notaris Van Gulick werden door Jos van der Wijst (voorzitter), Jan-Willem Hermans (secretaris) en Frans de Laat (penningmeester) de handtekeningen gezet onder de oprichtingsakte.

Natuurorganisaties
In deze stichting is een aantal natuurorganisaties ondergebracht die in het natuurgebied De Maashorst actief zijn. Dit zijn: IVN, Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie, afdeling Uden, Oss en Bernheze, Vogelwacht Uden e.o., Stichting Natuur en Milieu Landerd, Stichting Dassenwerkgroep Brabant, Stichting Landschapsbeheer Oss en Stichting Vrijwillig Landschapsbeheer Uden. Van elke organisatie zit een afgevaardigde in de stichting natuurorganisaties de Maashorst.
Deze organisaties werken al negen jaar intensief samen in natuurgebied de Maashorst. In de stuurgroep de Maashorst, waarin diverse instanties zitting hebben zoals de omliggende gemeenten, het Waterschap, Provincie, Staatsbosbeheer, ZLTO, Recron en natuurorganisaties, wordt de verdere ontwikkeling van de Maashorst bepaald. Hierin hebben de natuurverenigingen, naast de Maashorstboeren en recreatieondernemers, een belangrijke rol.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Terug…” link=”url:http%3A%2F%2Fmaashorst-ondernemers.nl%2Fbedrijven%2F|||”][/vc_column][/vc_row]