De kracht van de Maashorst

Support voor ondernemers

Hoe?
Vul hieronder je gegevens in en stel je vraag.
Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie, is dit niet zo?
Mail dan rechtstreeks naar pr@maashorst-ondernemers.nl en geef aan dat het formulier niet werkt.

Het bestuur van Maashorst Ondernemers helpt in deze periode waarin we onze expertise in het netwerk moeten gebruiken. Niet alleen voor leden maar voor alle ondernemers in het gebied van de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden.

Hoe pak je je enthousiasme weer op? Kan ik intussen mijn communicatie op orde maken? Waar kan ik financiële steun aanvragen? Wie wil naar mijn verhaal luisteren? Hoe vind ik mijn weg in een enorme wereld van regeltjes? Hoe kan ik ondanks de zorgen die ik me maak logisch nadenken?

Natuurlijk weten we niet alles, maar juist nu moeten we er voor elkaar zijn. De handen ineen slaan en support geven waar we kunnen. Zodat we alle manieren aanpakken om sterker uit de crisis te komen. Samen weten we meer dan alleen. Samen Sterk.
#dekrachtvandemaashorst

  • Twan van Bakel • bestuurservaring

  • Thea van Leeuwen • projectcoördinatie

  • Bas van der Heijden • Den Boekhouder

  • Rian van Schijndel • communicatie expert

  • Marij van der Leest • projectcoördinator

  • Walter Pepers • ondernemer

[contact-form-7 id=”15023″ title=”Contactformulier Stel hier je vraag – deel je verhaal” /]