De economische schil van natuurgebied De Maashorst
barst van de potentie

Het ondernemersveld in de regio van natuurgebied De Maashorst heeft een enorme potentie. Tijdens deze open dag ontmoet je gelijkgestemde ondernemers die inzichten delen, verhalen vertellen en graag horen hoe jij als ondernemer je staande houdt. De dagrecreatieve aanbieders die aangesloten zijn bij MOOS zullen volgend jaar opnieuw hun deuren open voor ondernemers.
Gastlocaties laten zien wat zij bieden en dat je niet ver hoeft te gaan voor wat dichtbij huis te vinden is. Ondernemers die zich aanmelden gaan actief bezig zijn én tegelijkertijd maken ze kennis met hun collega-ondernemers.
Met welke activiteit ga jij meedoen?

Welkom! Leden & niet-leden

Hoe pak je het zelf aan? Met wie werk je samen? Nieuwsgierig naar de leden van MOOS of op zoek naar inzichten die jou kunnen helpen bij je onderneming. Je ontmoet ondernemers en door de activiteiten die aangeboden worden gaat de ontmoeting vanzelf. De gevarieerde gesprekken die opkomen kunnen mooie nieuwe ideeën laten ontstaan.

Een dagdeel of twee dagdelen meedoen?

MOOS nodigt je uit om deel te nemen aan Open dag @MOOS. MOOS staat voor Maashorst Ondernemers Ondernemen Samen en dat gaan we doen. Wij openen graag de deuren van onze dagrecreatie en horeca nu het weer kan! Er is een uitgebreid programma samengesteld waar je geheel op eigen interesse en initiatief aan deel kunt nemen. Dit is geen publieke open dag, we nodigen enkel ondernemers uit die aan de dag mogen deelnemen met hun (zakelijke) partner of manager(s)/bedrijfsleider. Het programma is opgedeeld in twee dagdelen.

Open dag @MOOS
Datum: nader te bepalen datum in 2023
Tijd voormiddag: 9.30 uur inloop, 10.00 uur start tot 12.00 uur.
Tijd namiddag: 13.30 uur inloop, 14.00 uur start tot 16.00 uur.

De ochtendactiviteiten zijn maximaal om 12.00 uur afgelopen en we kunnen je onze horecaleden van harte aanbevelen voor een heerlijke lunch. De lunch, tussen 12.00 en 14.00 uur, is altijd dichtbij want in elke gemeente zitten gastvrije ondernemers die aangesloten zijn bij MOOS. Je vindt hen hier.

Lokaal ondernemerschap groeit door verbinding.
Niet alleen met elkaar als ondernemers, maar vooral met natuurgebied De Maashorst als oorsprong.  Samen met gepassioneerde ondernemers uit de economische schil van natuurgebied De Maashorst willen we groeien naar een klimaat waar kansen ontstaan. Kansen om samen te werken. Om van elkaar te leren. Want als je samenwerkt, maak je van iets kleins iets groters. Maak je van weinig véél meer. Samen maak je echt verschil.

Vergroot je klantenkring • meer naamsbekendheid • communicatiemiddelen • media aandacht • social media • vele linken en verwijzingen. Allemaal voordelen als Maashorst Ondernemer. En dat is nog niet alles, lees hier meer over het lidmaatschap.

Lekker lunchen of dineren bij je collega-ondernemers in Bernheze, Oss en Maashorst. klik hier naar een overzicht van deze bedrijven.

Open dag @MOOS is wellicht een uitgelezen kans om je netwerk verder uit te breiden en het kan zomaar een gezellige dag worden met jouw (zaken) partner of directie… Je zult versteld staan wat je allemaal gaat beleven en wie je gaat ontmoeten. Wij kijken uit naar deze fantastische dag waar je zeker nog vaak aan terug zult denken, al is het maar door de leuke nieuwe contacten die je gelegd hebt deze dag.

We hopen je te mogen ontmoeten in 2023….