STICHTING TAURUS
 Stichting Taurus

Bezoekadres: Zuijdenhoutstraat 2,
5371 RB Keent

 stichting-taurus
 Al meer dan twintig jaar maken wij echte natuur mogelijk met onze Taurus-kuddes. Stuk voor stuk prachtige dieren die door begrazing van cultuurlandschap weer aantrekkelijke natuur creëren. Inmiddels is Taurus uitgegroeid tot een expert op het gebied van natuurlijke begrazing met verschillende rassen herbivoren. Bovendien heeft Taurus zich ontwikkeld tot een gerespecteerd partner voor natuurbeheerders en landeigenaren als het gaat om duurzame natuurontwikkeling. U als natuurliefhebber bieden we attractieve ruige natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en struinen terwijl u kennismaakt met onze wilde grazers of gewoon geniet van prachtige flora en fauna in een mooi landschap.
STAATSBOSBEHEER MAASHORST
Slabroekseweg 5
5388 PX Nistelrode
0412-475111
www.staatsbosbeheer.nl
www.facebook.com/Staatsbosbeheer/?fref=ts
De medewerkers van Staatsbosbeheer, beschermen en ontwikkelen het kenmerkende groene erfgoed van Nederland. Wij zijn er op gericht dat huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving. Onder Maashorst vallen de gebieden Arboretum Heesch, Goor – Dassenburght, Groot Ganzenven, Het Goor, Heesch en Nistelrode, Kanonsberg,  Slabroek en Slabroekse Heide.
IVN BRABANT
Spoorlaan 434 C
5038 CH  Tilburg
088 – 500 31 10
IVN Brabant werkt als beroepsorganisatie en met 5.000 betrokken IVN-vrijwilligers aan een duurzame samenleving. We laten jong en oud de natuur beleven: in de achtertuin en in natuurgebieden zoals nationale parken. Dit doen we in samenwerking met een enorm netwerk van professionals: terreinbeheerders, recreatiesector, onderwijs, kinderopvang, gezondheidsinstellingen, overheden en andere partners.
 Voor de Maashorst, door de Maashorst
Thema’s waarbij wonen, werken, gezondheid en recreëren in de Maashorst centraal staan; hoort u daarbij? Laat het weten via info@maashorst-ondernemers.nl.