MAASHORST ONDERNEMERS ONDERNEMEN SAMEN

@MOOS

Elke laatste vrijdag van de maand ben je welkom @MOOS. Elke keer op een andere locatie, elke keer laagdrempelig en je leert elkaar en ons netwerk kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennismaken? Of gewoon even bijpraten? Vragen zijn er om beantwoord te worden.

We heten je van harte welkom

01 - Trans MOOS

MOOS BEDRIJFSBEZOEKEN

Naast de kortere maandelijkse bedrijfsbezoeken op de vrijdagmiddagen zijn er vier keer per jaar de ledenbijeenkomsten tijdens de bedrijfsbezoeken in de avond. Leer elkaar kennen en zoek de verbinding, de connectie en leer van de lezingen, workshops en/of bezoeken aan het natuurgebied. Elk bezoek brengt je iets én wat ‘breng’ jij?
We heten je van harte welkom.

02 - Trans MOOS

MAASHORST EVENTS

Naast de reguliere jaarlijkse bijeenkomsten zijn er de evenementen die natuurgebied De Maashorst op de kaart zetten. Ook jij als Maashorst Ondernemer mag hier je stempel opzetten. Met een kraam op de dag zelf, in de organisatie of als sponsor.

03 - Trans MOOS

FIETSKNOOPPUNTENKAART

Deze fietsknooppuntenkaart is gratis te verkrijgen bij de leden van Maashorst Ondernemers. Daarom is het handig als jij, als Maashorst Ondernemer, de fietskaarten hebt liggen.

TOOLKIT & POWERPOINT

Voor de Maashorst Ondernemers die hun betrokkenheid graag delen is er een Toolkit van afbeeldingen en een presentatie voor gasten en belangstellenden, zoals zakelijke contacten.

WWW.MEERMAASHORST.NL

Als Maashorst Ondernemer mag je gebruikmaken van bovenstaande faciliteiten maar ook is er hét startpunt van de Maashorst: www.MeerMaashorst.nl. Met nieuws, agendapunten, bedrijfspresentaties en een opsomming van alle organisaties. Word je lid? Dan krijg je hierop een bedrijfspresentatie, en kun je gratis gebruik maken van de mogelijkheid om nieuws, agendapunten etcetera te sturen. Die wij plaatsen op de website. www.MeerMaashorst.nl wordt aangeboden door Maashorst Ondernemers i.s.m. Bernheze Media.