@MOOS

Elke laatste vrijdag van de maand, van 13.30 tot 15.00 uur ben je welkom @MOOS. Elke keer op een andere locatie, iedere keer laagdrempelig zodat je elkaar en ons netwerk leert kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennismaken? Of gewoon even bijpraten? Vragen zijn er om beantwoord te worden!

We heten je van harte welkom

01 - Trans MOOS

Van inspanning naar ontspanning

De bijeenkomsten zijn elke laatste vrijdag van 13.30 tot 15.00 uur

24 SEPTEMBER 2021, Locatie: Vakantiepark Zevenbergen

29 OKTOBER 2021 Locatie: Sandberghe

26 NOVEMBER 2021 Locatie: Avontyr

De bijeenkomst in december zou op de 31ste vallen; een drukke dag voor veel ondernemers dus slaan we deze vrijdagmiddag over!

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB-ers, ZZP-ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde daarvan.

Leden laten we elkaar vaker ontmoeten, maar ook gasten (niet-leden) zijn van harte welkom. Het eerste kopje koffie is van ons!

De eerste drie ontmoetingscafé’s zijn gratis

Elkaar steeds beter leren kennen, bouwen aan binding en vertrouwen, inspireren en motiveren aan de hand van thema’s, de discussie en brainstromsessie activeren en actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemersvragen (boekhoudkundig, communicatie of informatie voor de regio). Geef eventueel voor je komst je vraag door, dan kunnen wij ervoor zorgen dat we het antwoord kunnen geven. 

Kosten samen
Hierna betalen we de kosten samen. Bij binnenkomst gaat er € 5,- (of vrije gift van minimaal € 5,-) in de pot en daarvan worden de consumpties betaald. Een tekort vult Stichting Maashorst Ondernemers aan en wat over is gaat in de pot voor de komende MOOS waardoor wellicht met regelmaat een gastspreker kan komen.

Aanschuiven?
Je wilt een keer sfeer proeven? Bij ons aansluiten? Je kunt direct via onze website aanmelden om aan te schuiven. Lid worden van Maashorst Ondernemers ga naar www.maashorst-ondernemers.nl. Heb je een bedrijf in de gemeente Oss, Landerd, Uden of Bernheze?

Sluit dan aan!
Wil je eens een keer als gast aansluiten?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

24 SEPTEMBER 2021