@MOOS

Elke laatste vrijdag van de maand ben je van 14.00 tot 15.30 uur Welkom @MOOS. Elke keer op een andere locatie, iedere keer laagdrempelig zodat je elkaar en ons netwerk leert kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennismaken? Of gewoon even bijpraten? Vragen zijn er om beantwoord te worden!

We heten je van harte welkom

01 - Trans MOOS

Van inspanning naar ontspanning
De laatste vrijdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur
De volgende ontmoeting is: … klik hier

Ondernemer in Bernheze, Maashorst of Oss? Welkom @MOOS

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB-ers, ZZP-ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde daarvan.

Leden laten we elkaar vaker ontmoeten, maar ook gasten (niet-leden) zijn van harte welkom.

Voor de leden en hun gasten, vooraf aanmelden, is de koffie en thee gratis

Elkaar steeds beter leren kennen, bouwen aan binding en vertrouwen, inspireren en motiveren aan de hand van thema’s, de discussie en brainstormsessie activeren en actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemersvragen (boekhoudkundig, communicatie of informatie voor de regio). Geef eventueel voor je komst je vraag door, dan kunnen wij ervoor zorgen dat we het antwoord kunnen geven. 

Kosten samen
In 2023 zijn alle @MOOS gratis

Aanschuiven?
Je wilt een keer sfeer proeven? Bij ons aansluiten? Heb je een bedrijf in de gemeente Oss, Bernheze of Maashorst? Dan ben je van harte welkom! Mail naar pr@maashorst-ondernemers.nl

Nieuwsgierig waar @MOOS al op locatie was? MOOS is een actieve club en … klik hier voor een overzicht van onze bezigheden.

NODIG ONS UIT:

Ben jij een gastvrije locatie en laat je graag een keer je bedrijf zien aan je collega-ondernemers?
Nodig me uit en ik maak een verslag van ons bezoek aan je bedrijf en we delen dit op onze socials.

Mail me via pr@maashorst-ondernemers.nl

Rian van Schijndel