Hulp nodig? Expertise in natuurgebied De Maashorst >>

Twan van Bakel

Vakantiepark Zevenbergen

Bestuurlijke zaken

Als voorzitter wordt ik enthousiast van de verbindingen die ik kan maken. Ik leid de bestuursvergaderingen en probeer met een helicopter view alle kanten te bekijken. Ik help je graag te verwijzen naar een expert in mijn netwerk, waar je de antwoorden vindt op de vragen die je hebt.

Rian van Schijndel

Bernheze Media

Communicatie expert

Als communicatie expert help ik je graag bij de vraag hoe je jezelf en je bedrijf kan laten zien. Maar ook voor ondernemersvragen kan je bij me terecht, of wijs ik je graag naar de antwoorden op je vragen. Met aardig wat bestuurlijke ervaring hoor ik het graag wanneer dit je kan .

Hulp nodig? Neem contact op met bovenstaande ondernemers of vul het contactformulier in en bied je expertise aan >>