De fietsknooppuntenkaart van de Maashorst

Ben jij gecharmeerd van de fietskaart en zou je graag meedenken over de nieuwe fietsknooppuntenkaart van 2022-2023? Samen sterk. Deze fietsknooppuntenkaart is gratis te verkrijgen bij de leden van de Maashorst Ondernemers. Dit is wat we publiceren in kranten en wat we delen in de social media. Daarom is het handig wanneer jij, als ondernemer, de fietskaarten hebt liggen.
De bedrijven die dit doen, merken dat deze gretig afgenomen worden.

Fietsknooppuntenkaart… klik hier

Samenwerking regionale toeristisch recreatieve organisaties

Heb je geen fietskaarten (meer)? Je kunt nieuwe ophalen bij:

Vakantiepark Zevenbergen, Vergaertweg 4, 5384 RS Heesch

Travel XL, Runstraat 13, 5374 AA Schaijk

TIP Uden, Mondriaanplein 16, 5401 HX Uden

Mediahuys, Laar 28, 5388 HG Nistelrode

Helaas is het niet mogelijk dat we deze op aanvraag rond gaan brengen. Dus leden: kom deze kaarten bij bovenstaande vier collega-ondernemers ophalen!

Ter inspiratie voor de bezoeker hebben we een geprinte versie van de fietskaart die buiten kan hangen of bij de ingang, hierbij kun je een verwijzing maken naar GRATIS fietsknooppuntenkaarten die ze bij je binnen kunnen komen halen.

Bezoek natuurgebied de Maashorst, het Oergebied van Brabant

Het OERgebied in Brabant. Een brand dat ook jouw bedrijf kan gebruiken, net zoals de aantrekkelijke locaties, de spannende oerschatten, zeldzame natuurparels en de wilde grazers, om je gasten te laten weten dat je bedrijf aan de rand of midden in natuurgebied de Maashorst ligt. Als ondernemer in het Maashorstgebied (Uden, Bernheze, Oss en Landerd), kun je gebruikmaken van een toolkit, op te vragen via Team De Maashorst.
Ook zij hebben een digitale gereedschapsdoos. Vraag deze op en gebruik deze in je uitingen naar buiten. Goed voor de herkenbaarheid!

de-maashorst-toolkit