Laden Evenementen

De laatste vrijdag van de maand:
Vrijdag 28 oktober ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom. Waar? Bij Zorgboerderij van der Wijst.

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Maashorst Ondernemers, ofwel Maashorst Ondernemers Ondernemen Samen (MOOS) is een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB’ers, ZZP’ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde daarvan. @MOOS is ontstaan uit de wens elkaar vaker te ontmoeten. Leden én niet-leden zijn van harte welkom.

Houd onze sociale media de komende tijd goed in de gaten. Zo ben je meteen op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de doorgang van bijeenkomsten!

Ontmoetingscafés zijn gratis
Elkaar steeds beter leren kennen, bouwen aan binding en vertrouwen, inspireren en motiveren aan de hand van thema’s die discussie- en brainstormsessie activeren of actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemersvragen (boekhoudkundig, op het gebied van communicatie of informatie). Geef eventueel voor je komst naar @MOOS je vraag door, dan kunnen we zorgen dat we het antwoord kunnen geven!

Aanschuiven? Even aanmelden.
Je wilt een keer sfeer proeven? Bij ons aansluiten? Je kunt direct via onze website aanmelden om aan te schuiven. Lid worden van Maashorst Ondernemers? Ga naar www.maashorst-ondernemers.nl. Heb je een bedrijf in de gemeente Oss, Maashorst of Bernheze? En wil je eens een keer als gast aansluiten?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

Deel onze berichten met je netwerk... >>