Laden Evenementen

Ondernemer in Bernheze, Maashorst of Oss?
Museum Krona van 14.00 tot 15.30 uur @MOOS.

De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Maashorst Ondernemers, ofwel Maashorst Ondernemers Ondernemen Samen (MOOS) is een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB’ers, ZZP’ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera.

Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde daarvan. @MOOS is ontstaan uit de wens elkaar vaker te ontmoeten. Leden én niet-leden zijn van harte welkom.

Ontmoetingscafés zijn gratis
Elkaar steeds beter leren kennen, bouwen aan binding en vertrouwen, inspireren en motiveren aan de hand van thema’s die discussie- en brainstormsessie activeren of actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemersvragen (boekhoudkundig, op het gebied van communicatie of informatie). Geef eventueel voor je komst naar @MOOS je vraag door, dan kunnen we zorgen dat we het antwoord kunnen geven!

Aanschuiven? Even aanmelden is gewenst via pr@maashorst-ondernemer.nl

 

Deel onze berichten met je netwerk... >>