Laden Evenementen

@MOOS op locatie is een initiatief van Maashorst Ondernemers om ondernemers uit Bernheze, Oss en Maashorst de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten. Voor leden, maar ook niet-leden is elke laatste vrijdag van de maand een Maashorst Ondernemer gast locatie. Voor deze vrijdag, 30 september, kun je je aanmelden en hierna ben je welkom vanaf 14.00 uur bij  ‘t Mediahuys van Bernheze Media, Laar 28 in Nistelrode.

Vragen over communicatie als social media, website of adverteren (geef eventueel je vragen al door bij aanmelding). Maar ook voor een kennismaking met Maashorst Ondernemers of gewoon even bijpraten ben je welkom?

Koffie en thee staan klaar.

In verband met de ruimte is vooraf aanmelden gewenst via pr@maashorst-ondernemers.nl. (Let op: eerder vermelde locatie is gewijzigd naar ’t Mediahuys, Laar 28 Nistelrode)

==== === === === === === === ===
Ontmoetingscafés zijn gratis

Elkaar steeds beter leren kennen, bouwen aan binding en vertrouwen, inspireren en motiveren aan de hand van thema’s die discussie- en brainstormsessie activeren of actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemersvragen (boekhoudkundig, op het gebied van communicatie of informatie). Geef eventueel voor je komst naar @MOOS je vraag door, dan kunnen we zorgen dat we het antwoord kunnen geven!

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde daarvan. @MOOS is ontstaan uit de wens elkaar vaker te ontmoeten. Leden én niet-leden zijn van harte welkom. Houd onze sociale media de komende tijd goed in de gaten. Zo ben je meteen op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de doorgang van bijeenkomsten!

Aanschuiven? Even aanmelden.
Je wilt een keer sfeer proeven? Bij ons aansluiten? Je kunt direct via onze website aanmelden om aan te schuiven. Lid worden van Maashorst Ondernemers? Ga naar www.maashorst-ondernemers.nl. Heb je een bedrijf in de gemeente Oss, Maashorst of Bernheze? En wil je eens een keer als gast aansluiten?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Maashorst Ondernemers, ofwel Maashorst Ondernemers Ondernemen Samen (MOOS) is een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB’ers, ZZP’ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera.

Deel onze berichten met je netwerk... >>