Laden Evenementen

Team Kempen organiseert voor 22-23-24 september 2023 samen met Maashorst Events de eerste editie van het wandelevenement: Vlucht 14-18 Turnhout-Uden 50 & 100 mijl.

De 80 of 160 kilometer tocht loopt van Turnhout naar Uden, of van Uden naar Turnhout, maar is ook op en neer te lopen in 45 uur.

Met coördinator Anke Franssen hebben we deze co-organisatie opgepakt om zo ook onze kant van het verhaal uitgebreid te kunnen vertellen. Het verhaal van de vluchtelingen die vanuit België naar Uden liepen, om op Vluchtoord veiligheid te vinden.  Anke kun je mailen via: vlucht1418@maashorst-events.nl en hiervoor is een aparte website www.vlucht1418.eu met een algemeen mailadres info@vlucht1418.eu

Maashorst Events
Stichting Maashorst Events organiseert sportieve belevingsevenementen, om iedereen bekend te maken met natuurgebied De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat ons OERgebied van Brabant én haar ondernemers ons te bieden hebben. De stichting is een initiatief van stichting Maashorst Ondernemers. Stallen, ateliers, recreatieverblijven of midden tussen de gewassen: we geven onze deelnemers met onze verrassende rustlocaties een bijzonder kijkje bij onze Maashorst betrokken ondernemers. We vinden het belangrijk om gezond bewegen en tegelijkertijd het natuurbewustzijn te stimuleren.

Organisatie
Ieder evenement heeft een eigen organisatie met één coördinator. Die coördinatoren hebben ook zitting in het bestuur van Maashorst Events, zo houden ze enkele keren per jaar elkaar op de hoogte van hoe hun evenement ervoor staat.

Alle informatie is te vinden op www.maashorst-events.nl 

Deel onze berichten met je netwerk... >>