Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Elke laatste vrijdag van de maand, van 13.30 tot 15.00 uur ben je welkom @MOOS. Elke keer op een andere locatie, laagdrempelig en leer elkaar en ons netwerk kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennis maken? Of gewoon even bijpraten. Vragen zijn er om beantwoord te worden. We heten je van harte welkom.

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB-ers, ZZP-ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde. 

Leden laten we elkaar vaker ontmoeten, maar ook gasten (Niet leden) zijn van harte welkom. Het eerste kopje koffie is van ons.

De eerste drie ontmoetingscafé’s zijn gratis.

Elkaar steeds beter leren kennen; bouwen aan binding en vertrouwen; Inspireren en motiveren; aan de hand van thema’s; die discussie en brainstromsessie activeren; Actuele of persoonlijke uitdagingen bespreken. Er is ruimte voor ondernemers-vragen; boekhoudkundig, communicatie of informatie voer de regio. Geef eventueel voor je komst je vraag door, dan kunnen we zorgen dat we het antwoord kunnen geven. 

Kosten samen
Hierna betalen we de kosten samen. Bij binnenkomst gaat er € 5,- (of vrije gift van minimaal € 5,-) in de pot en daarvan worden de consumpties betaald. Tekort vult Stichting Maashorst Ondernemers aan en wat over is gaat in de pot voor de komende MOO’S. Waardoor wellicht met regelmaat een gastspreker kan komen.

Aanschuiven?
Je wilt een keer sfeer proeven? Bij ons aansluiten? Je kunt direct via onze website aanmelden om aan te schuiven. Lid worden van Maashorst Ondernemers ga naar www.maashorst-ondernemers.nl. Heb je een bedrijf in gemeente Oss, Maashorst of Bernheze?

Sluit dan
Wil je eens een keer als gast aansluiten?
Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.

 

Deel onze berichten met je netwerk... >>