Laden Evenementen

2 April 2023 organiseren we dit trailrun evenement, waarbij we tot zover gemiddeld 700 deelnemers per jaar hebben. In goed gezelschap van Atletiek De Keien uit Uden organiseren we Maashorst Trailrun, met coördinator Metten Maas.
trailrun@maashorst-events.nl

Maashorst Events
Stichting Maashorst Events organiseert sportieve belevingsevenementen, om iedereen bekend te maken met natuurgebied De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat ons OERgebied van Brabant én haar ondernemers ons te bieden hebben. De stichting is een initiatief van stichting Maashorst Ondernemers. Stallen, ateliers, recreatieverblijven of midden tussen de gewassen: we geven onze deelnemers met onze verrassende rustlocaties een bijzonder kijkje bij onze Maashorst Ondernemers. We vinden het belangrijk om gezond bewegen en tegelijkertijd het natuurbewustzijn te stimuleren.

Organisatie
Ieder evenement heeft een eigen organisatie met één coördinator. Die coördinatoren hebben ook zitting in het bestuur van Maashorst Events, zo houden ze enkele keren per jaar elkaar op de hoogte van hoe hun evenement ervoor staat.

Alle informatie is te vinden op www.maashorst-events.nl 

Deel onze berichten met je netwerk... >>