Beste ondernemer,

Als ondernemer wil je natuurlijk graag weten hoe je in je ondernemerschap kunt bijdragen aan de toekomst van de gemeente Maashorst. Daarom delen wij graag de onlangs vastgestelde visie en het uitvoeringsprogramma voor toerisme en recreatie in gemeente Maashorst.

Samen met belanghebbenden hebben zij hard gewerkt aan deze visie, die op 20 april 2023 unaniem is vastgesteld door de gemeenteraad. Met trots op het resultaat willen ze deze graag delen met MOOS-leden.

De visie biedt veel mogelijkheden voor ondernemers, met name voor hen met interesse in duurzaamheid, energie, maatschappelijke betrokkenheid, recreatie en ondernemerschap. Zo kun je bijvoorbeeld bijdragen aan de doelstellingen van de visie, samenwerken met andere ondernemers en/of de gemeente.

Wil je meer weten over de visie en het uitvoeringsprogramma voor toerisme en recreatie in Maashorst? Je kunt de visie lezen … klik hier  waar ook de link te vinden is naar het document …klik hier.

Samen werken we aan een duurzame en aantrekkelijke toekomst voor de gemeente Maashorst.