De Maasgaarde is in 1950 gebouwd, oorspronkelijk voor het houden van vee. Het gebouw is een karakteristieke boerderij waarvan de bouwkundige elementen bewaard zijn gebleven. Een gedeelte van de boomgaard van de vorige eigenaar is intact gebleven, en dit zorgt ervoor dat in het seizoen volop fruit aanwezig is; in de zomer rode bessen, kersen en pruimen. In het najaar vooral appels en peren. De sfeervolle vakantiewoning biedt plaats aan tien tot twaalf personen. De begane grond is geheel rolstoeltoegankelijk en heeft twee ruime slaapkamers, ieder geschikt voor twee personen. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. In de woning zijn tevens een wasmachine en een droger aanwezig. De woonkamer grenst aan de bessenboomgaard en heeft een uitloop naar een sfeervol verlicht terras met openhaard. Ook aan de kleine vakantiegangers is gedacht. Grenzend aan het terras is een speelweide met enkele speelattributen, een zandbak, glijbaan, nestschommel, volleybalveld en voetbalveldje. Er is geen barbecue aanwezig bij de accommodatie.

Recreatie-& Familieverblijf De Maasgaarde
Contactpersoon: Marian Teurlinx
Meerstraat 1
5366 KB Megen
06-21468337
info@demaasgaarde.nl
www.demaasgaarde.nl

Marian Teurlinx

Social Media

“De Maasgaarde is een accommodatie die plaats biedt aan twaalf personen. Het huis is rolstoeltoegankelijk, kindvriendelijk en ruim opgezet. Ons streven is om het verblijf zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken. Heeft er iemand van het gezelschap hulpmiddelen of een verblijfsaanpassing nodig? Dan doen wij ons uiterste best. Er is heel veel mogelijk. Wij staan voor je klaar én denken graag met je mee”, vertellen Wim en Marian.