In 2012 is onze groepsaccommodatie geopend. Met een mooi uitzicht over de weilanden en de dijk voelen mensen zich snel thuis in ons gezellige vakantiehuis ‘Bij Ons’ waar we sfeer en comfort erg belangrijk vinden. De accommodatie is ingericht voor maximaal 25 personen en is geheel gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. Er zijn negen slaapkamers aanwezig, allen met eigen sanitair. Twee slaapkamers zijn aangepast voor mindervalide mensen.
Bij de kachel in een lekkere stoel of buiten op de veranda bij de vuurtafel kun je genieten van een lekker drankje en gezellig samenzijn. Volop rust, ruimte en privacy maar op korte afstand een enorme veelzijdigheid aan activiteiten, cultuur en natuurschoon.
Ook buiten is er volop vertier met een jeu de boules baan, volleybalveld, trampoline, pannabak en diverse skelters en tractors.
Het is genieten Bij Ons, of gewoon zoals wij in Brabant zeggen: ‘Het is kei mooi!’

We hopen jou dan ook snel te zien Bij Ons!

Groepsaccommodatie Bij Ons
Contactpersoon: Anja Ceelen
Bossepad 3
5368 LB Haren
06-46093850
info@bijonsgroepsaccommodatie.nl
www.bijonsgroepsaccommodatie.nl

Anja Ceelen

Social Media