Maandag 13 maart waren we te gast bij Willem-Mathijs & Anne van de Alpacafarm Vorstenbosch. Het veelzijdige bedrijf gebaseerd op de aanwezigheid van alpacas biedt een alpacabar, alpacafokkerij, alpaca-activiteiten en een luxe camping van Farmcamp en een vakantiewoning. Er wonen ruim 60 alpaca’s en ieder jaar verwachten ze veulens in de periode van april t/m augustus. En de quote van Anne en Willem-Mathijs: ‘Wij genieten ervan om andere mensen kennis te laten maken met de alpaca’, kunnen we na deze avond onderstrepen.

Bestuurslid Thea van Leeuwen heette iedereen van harte welkom en zorgde als coördinator van deze avond ervoor dat het programma duidelijk was. Voorzitter Rian van Schijndel heette de leden die er voor het eerst waren welkom en vertelde over de vier evenementen die eraan komen bij Maashorst Events.
Ook is Maashorst Op die Fiets op zoek naar een nieuwe coördinator die het draaiboek ter hand zal nemen en de contacten wil gaan leggen voor dit jaarlijks evenement. Dit jaar is het laatste jaar voor Thea van Leeuwen en wil jij dit ééndaagse evenement coördineren? Laat het weten via opdiefiets@maashorst-events.nl

Alle leden deden hun pitch waardoor ze elkaar weer wat beter leerden kennen. Hieronder een link naar hun presentatie en de hulpvraag.

Pitch en zoekvraag
Veel vragen werden tijdens de nazit al opgelost en de ondernemers wisten elkaar als snel te vinden. Mooi om te zien hoe deze zoekvragen helpen om elkaar beter te leren kennen en mooie gesprekken op gang brengen.
De zoekvragen en pitches zijn later gedeeld met de aanwezigen.