In de bestuursvergadering deze maand stond vooral de ledenbijeenkomst van 13 maart op het programma. We hebben een geweldige locaties, een enthousiast ondernemerspaar dat hun passie voor het ondernemersschap graag met onze leden deelt tijdens de bijeenkomst op 13 maart. Wij nodigen je dan ook van harte uit voor een inspirerende avond bij de Alpacafarm Vorstenbosch.
Daarnaast hebben we een concept Oerfestival gemaakt, dat nu ter overweging bij cluster De Maashorst ligt en door de partners bekeken kan worden. We houden jullie op de hoogte.

Heb jij de berichten op de website in de tijdlijn al gevonden? Zo zijn de bijeenkomsten, die de bestuursleden bezoeken vanuit hun bestuursfunctie, inzichtelijk. Zo zijn er nog veel activiteiten die we doen, zoals netwerken, informatievoorziening via de mail en het netwerken en verbindingen maken in ons eigen netwerk.

Deze bestuursvergadering was ons overleg vooral met de focus op verbindingen maken.

Ben jij nu ook een ondernemer in Bernheze, Oss of Maashorst? En ambieer jij een bestuursfunctie bij MOOS of Maashorst Events? Laat het ons weten!

Het bestuur