Beste Maashorst Ondernemers,

Maandag 13 maart zijn we te gast bij Willem-Mathijs & Anne van de Alpacafarm in Vorstenbosch. We krijgen een kijkje in de keuken van deze veelzijdige alpacaboerderij en de eigenaren zullen hun ervaringen op het gebied van PR en Social media met ons delen.

Programma start om 19.00 uur met de inloop.

Alpacafarm Vorstenbosch
De alpacafarm is de meest complete alpacaboerderij van Nederland. Op de alpacafarm wonen ruim 60 alpaca’s en ieder jaar verwachten ze veulens in de periode van april t/m augustus. In de basis zijn ze een fokkerij, maar je vindt er een compleet aanbod aan activiteiten zoals het wandelen met de alpaca’s, horeca in de Alpacabar en overnachten in een luxe safaritent of in een vakantiewoning.
‘Wij genieten ervan om andere mensen kennis te laten maken met de alpaca.’

Pr en Social Media
Tijdens hun bedrijfspresentatie zullen Willem-Mathijs en Anne ook hun ervaringen op het gebied van PR en social media met jullie delen. Onder andere hoe Chantal Janzen met haar roze camper op bezoek kwam. Maar ook andere bekende Nederlanders zoals Guus Meeuwsen en Chiel de Winter weten de Alpacafarm te vinden. Maar hoe bereik je de mensen uit de eigen regio? Deze en meer vragen zullen aan bod komen.
Meer informatie over de Alpacafarm is te vinden op www.alpacavorstenbosch.nl

Hulp- en zoekvragen
Tijdens dit onderdeel zullen we enkele ervaringen delen n.a.v. de hulp- en zoekvragen die gesteld zijn tijdens de ontbijtbijeenkomst bij De Linde in Reek. Daarna kun je nieuwe hulp- en zoekvragen aan ons en aan elkaar kenbaar maken. Je mag deze eventueel ook vooraf met ons delen.

Goodiebag
Jullie ontvangen deze avond een gloednieuwe goodiebag met daarin veel ledeninformatie. Wil je zelf nog iets aanleveren voor de goodiebag dan kan dat nog tot 3 maart bij Bernheze Media, Laar 28 Nistelrode.

We horen graag of je bij deze ledenavond aanwezig bent.
Je kunt je vóór 6 maart aan- of afmelden via info@maashorst-ondernemers.nl.

Namens het bestuur,
Rian, Twan, Thea, Bas en Marij