Ontdek de beste tips, hotspots & stories, voor jou samengebracht door bewoners én bezoekers. Voor een dagje weg of een vakantie, voor iedereen is er wel iets te ontdekken. Geniet van alle actieve, bijzondere, culinaire, gastvrije, historische, natuurlijke, ontspannen en recreatieve Brabantse Juweeltjes.

Mag jouw bedrijf ook gezien worden?
De coöperatie Brabantse Juweeltjes is opgericht door vijf organisaties; Maashorst Ondernemers bevindt zich hierbij in goed gezelschap: Coöperatie Aa-land B.A., Koninklijke Horeca Afdeling Bernheze, Maashorstboeren, Centrummanagement Heesch. Zij zetten zich in voor het welbevinden van toeristen en recreanten in het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen.
Het begin is gemaakt. Word jij ook enthousiast van ‘Samen Sterk’? Is de organisatie waar jij bij aangesloten zit ook echt een club die weet dat als je kunt delen, je kunt groeien?

Ben jij lid van een van deze organisaties?
Aansluiten kan door lid te zijn/worden van één van de organisaties. Ben je lid? Dan betaal je daarnaast maar € 150,- voor een heel jaar(!) om mee te gaan in dit mooie recreatie-uithangbord van Maashorst tot aan heel Noord-Brabant. Voor een betere vindbaarheid in zoekmachines voor je bedrijf, voor een mooie presentatie op Instagram, Facebook en je eigen pagina op de website én je draait mee in de algehele branding door Brabantse Juweeltjes. Ook doe je kosteloos mee in de winacties online en offline-acties (zoals de sticker-actie, brochure e.d.).

Ondernemers in deze regio kunnen zich aansluiten door zelf ook een Brabants Juweeltje te worden en vanaf dat moment gebruikmaken van de mogelijkheden die het platform biedt. Neem gerust contact op om te ervaren welke kansen aansluiting voor jou zal opleveren. Wil je je aanmelden als Brabants Juweeltjes? Schrijf je in via het inschrijfformulier, deze kun je hieronder downloaden.
Download hier het inschrijfformulier

Als MOOS staan wij achter het concept, aangezien het een versterkende werking heeft op onze missie die: Samen met gepassioneerde ondernemers uit de economische schil van natuurgebied De Maashorst willen we groeien naar een klimaat waar kansen ontstaan. Kansen om samen te werken. Om van elkaar te leren. Want als je samenwerkt, maak je van iets kleins iets groters. Maak je van weinig véél meer. Samen maak je echt verschil.

Doe je mee?