16 januari kwam het bestuur, de coördinatoren van de evenementen van Maashorst Events bij elkaar om de actuele status van de evenementen te bespreken. Gelijkertijd werd afscheid genomen van  secretariaat Marij van der Leest, zij heeft afgelopen jaren veel verbindingswerk verricht voor Maashorst Events. Als Maashorst ondernemer heeft zij haar passie en professionaliteit ingezet om van Maashorst Events alles gestroomlijnd te laten verlopen. Stichting Maashorst Events is inmiddels uitgegroeid naar vier evenementen en de werkzaamheden paste niet meer in haar agenda.

Gelukkig blijven we haar zien bij Maashorst Ondernemers als secretariaat. Anke Fransen heeft de secretariële ondersteuning overgenomen van Marij. De vier evenementen zijn allemaal gestart met de organisatie of de voorbereidingen ervan.
Mocht je bij een van de organisaties iets bij willen dragen. dan horen we het graag via info@maashorst-events.nl

www.maashorst-events.nl

Walking Event De Maashorst
26 maart 2023 In goed gezelschap van Wandelsportvereniging Ons Genoegen uit Schaijk organiseren we Walking Event De Maashorst. We zien je graag in 2023 terug!
Coördinator: Rutgher van den Heuvel – wedm@maashorst-events.nl

Maashorst Trailrun
2 april 2023 De trailrun is een hardloop evenement zonder competitie. Doe jij in 2023 ook weer mee met Maashorst Trailrun? Ga snel kijken naar de Business Trailrun en de Kids trailrun. We zien je graag weer!
Coördinator: Metten Maas – metten@maashorst-events.nl

Vlucht 14-18 Turnhout Uden
22 september 2023 De eerste Vlucht 14-18 Turnhout-Uden, 50 & 100 mijl is een niet-competitieve wandeling; waarbij het de uitdaging is om 80 of 160 kilometer te wandelen in maximaal 45 uur. Van Uden (NL) naar Turnhout (B), van Turnhout naar Uden óf heen en terug.
Coördinator: Anke Fransen – vlucht1418@maashorst-events.nl

Maashorst Op díe Fiets
2023 Jaarlijks fietsevenement waarbij we fietsen door het prachtige natuurgebied De Maashorst maar ook de kernen eromheen leren kennen. Met verrassende routes op paden waar niet altijd iedereen mag komen.
Coördinator: Thea van Leeuwen – modf@maashorst-events.nl