Het bestuur is mede aan het brainstormen over een Oerfestival en we hopen dan ook snel met concrete data te komen. Vandaag hadden we overleg met verschillende partijen als IVN, natuurverenigingen, Maashorst Boeren, Maashorst Ondernemers, de Campus in ‘t Handelshuys en Gemeente Maashorst die de partners van natuurgebied de Maashorst vertegenwoordigd.

Wordt vervolgd.

Heb jij mooie ideeën of wil je een steentje bijdragen aan dit initiatief?
Denk dan aan een festival oer en stoer. Geen grote festivalterreinen met massa’s bezoekers, maar activiteiten die passen bij het karakter van het Oergebied in Brabant. Centraal staan de unieke kenmerken van De Maashorst: wilde natuur, cultuurhistorie en archeologie en Oerlekker eten en drinken. Met een duidelijke verbinding met de natuur, met ondernemers die een directe connectie hebben met het natuurgebied.
Met een brede marketingcampagne brengen we de activiteiten onder de aandacht en stralen we onze gezamenlijke trots over het natuurgebied De Maashorst uit.