Dat wij onszelf als bestuur van MOOS heel serieus nemen, laten we met regelmaat zien. Wij zetten dit jaar in om jullie nog beter op de hoogte te houden door deze berichten op de website in de tijdlijn. Zo zijn de bijeenkomsten, die de bestuursleden bezoeken vanuit hun bestuursfunctie, inzichtelijk. Zo zijn er nog veel activiteiten die we doen, zoals netwerken, informatievoorziening via de mail en het netwerken en verbindingen maken in ons eigen netwerk.

Deze bestuursvergadering lieten we vooral zien dat we het verbindingen maken ook serieus zien. We hebben even het afgelopen jaar geëvalueerd met een heerlijke kop thee. We hebben drie besluiten afgevinkt en zijn achterover gaan leunen om eens te horen hoe we afgelopen jaar ervaren hebben, en wat komend jaar op onze persoonlijke planning staat.

Ben jij nu ook een ondernemer in Bernheze, Oss of Maashorst? En ambieer jij een bestuursfunctie bij MOOS of Maashorst Events? Laat het ons weten!

Het bestuur