Anke – Advies is de paraplu waaronder Anke je graag bij diverse onderdelen begeleidt. Als ritueelbegeleidster helpt zij je om, samen met de betrokkenen, een fijn en waardig afscheid te organiseren. Als coach hoort Anke graag van je waar je hulp in nodig hebt en als verbinder brengt zij je in contact met de juiste persoon of organisatie. Heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met Anke op!

Anke – Advies,
Ceremoniebegeleiding en Advies
Contactpersoon: Anke Fransen
Toniesplein 37
5388 HV Nistelrode
06-10028094
info@anke-advies.nl
www.anke-advies.nl

Anke Fransen

Social Media

“Al vaker had ik bedacht om me als ondernemer aan te melden bij de KvK en dit keer is het niet bij ‘bedenken’ alleen gebleven en heb ik in december 2022 de stap gezet. Mijn vier volwassen kinderen hebben mijn bemoeienis niet meer zo nodig dus ik kan me volledig richten op Anke – Advies.”