Beste ondernemer,
Uw bedrijf ligt in (de nabijheid van) de Zuiderwaterlinie: de oudste, langste èn meest gebruikte waterlinie van Nederland! Met haar unieke verhalen, historische vestingsteden en stoere forten, biedt de Zuiderwaterlinie volop kansen om uw gasten een bijzondere beleving te bieden!
Op woensdag 23 en maandag 28 november organiseren de Alliantie Zuiderwaterlinie en IVN Brabant samen de allereerste ondernemerscafés. Hier maakt u kennis met de Zuiderwaterlinie en collega-ondernemers die al actief zijn binnen de linie. Daarnaast doet u volop inspiratie op en verkent u mogelijke samenwerkingen. U bent van harte welkom!

Meer informatie: … klik hier

Aanmelden is verplicht. Bent u erbij?

Ondernemerscafé Oost, woensdag 23 november 2022, 13.30 – 17.00 uur,
bij gastheer Bierbrouwerij Oijen, Kasteelstraat 4 in Oijen

Ondernemerscafé West, maandag 28 november 2022, 13.30 – 17.00 uur,
bij gastheer Het Oude Stadhuis, Markt 36 in Geertruidenberg

Meld u aan vóór 18 november via de website van IVN… klik hier