Partycentrum ‘t Maxend bestaat uit een drietal prachtige dynamische zalen. Alle zalen zijn uniek in hun soort en bovendien beschikken ze over alle faciliteiten die bij een feest, evenement of luxe diner van belang zijn. Bovendien zijn de zalen naadloos aan elkaar te schakelen, waardoor er een prachtig complex ontstaat met een totale capaciteit van wel 500 personen. Op deze manier zijn er talloze mogelijkheden om Partycentrum ’t Maxend perfect op uw wensen aan te laten sluiten.

Partycentrum & catering ’t Maxend
Contactpersoon: Peter van den Akker
Maxend 22a
5388 TX Nistelrode
06-53201063
info@partycentrummaxend.nl
www.brouwershoeve.nl

Mirjam en Peter van den Akker

Social Media

“Wij zijn Mirjam en Peter van den Akker, in het huidige partycentrum & catering ‘t Maxend sinds 1993 als horecaondernemers bezig in Nistelrode en omgeving. Dit doen wij vanuit De Brouwershoeve met een partycentrum. Ook zijn wij hét adres voor niet alleen uw BBQ maar ook voor op locatie compleet verzorgde feesten en bedrijfsborrels.”