Een ledenvergadering van Brabantse Juweeltjes in de altijd gastvrije Alpacafarm Vorstenbosch.

Aanwezig waren de leden van coöperatie
Sabine en Casper namens Coöperatie Aa-land
Dorien, Marie-José en Twan v.d. Berg namens de Maashorstboeren
Rian en Twan van Bakel namens de Maashorst Ondernemers
Jeroen namens de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bernheze
Monique, Jan en Wilco namens Stichting Aangenaam Heesch
Arend-Jan namens Centrummanagement Heesch en Aangenaam Heesch

De vooruitgang van de organisatie werd gepresenteerd,
Casper Hoenderdos en Arend-Jan Top presenteerden voor de pauze de resultaten in 2022 tot op heden, waaronder het bereik van bijna 1,5 miljoen mensen via de sociale media, de kleine 100 unieke bezoekers per dag op de site. Daarnaast werden de hoogst scorende berichten in de sociale media besproken en een toelichting op de vele on- en offline initiatieven wat betreft de SEO, SEA, advertenties en columns in de gedrukte media gegeven.
Na de pauze werd de toekomstige groei besproken, hoe en waarmee gaan ze deze groei bereiken. Een duidelijke presentatie voor de leden van de aangesloten organisatie is gewenst en dat is een van de stappen die gezet kunnen worden. Maar ook is de wens dat meerdere organisaties zich aansluiten. Heb je interesse in specifieke details over deze inspirerende ledenvergadering van Brabantse Juweeltjes?

Mail dan naar twan@maashorst-ondernemers.nl

Het bestuur van Maashorst Ondernemers is een van de organisaties die de Brabantse juweeltjes een warm hart toedraagt. Twan van Bakel is hierin de kartrekker vanuit MOOS en vergadert elke eerste woensdag van de maand met het bestuur. Mocht je vragen hebben voor het bestuur of over Brabantse Juweeltjes, neem dan zeker contact op met Twan via twan@maashorst-ondernemers.nl

De coöperatie Brabantse Juweeltjes is opgericht door vijf organisaties die zich inzetten voor het welbevinden van toeristen en recreanten in het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen: Maashorst Ondernemers, Koninklijke horeca afdeling Bernheze, Coöperatie Aa-land B.A., Maashorst Boeren en Centrummanagement Heesch.

Ondernemers in deze regio kunnen zich aansluiten door zelf ook een Brabants Juweeltje te worden en vanaf dat moment gebruikmaken van de mogelijkheden die het platform biedt. Aansluiten kan door lid te zijn/ worden van één van de onderstaande organisaties. Neem gerust contact op om te ervaren welke kansen aansluiting voor jou zal opleveren. Wil je je aanmelden als Brabants Juweeltjes? Schrijf je in middels het inschrijfformulier, deze kun je hieronder downloaden.