Onze leden hebben een uitnodiging gehad voor een enquête; een vragenlijst, van ongeveer 5 minuten, voor ondernemers in en rondom Natuurgebied de Maashorst.
Behoor je ook tot de groep van ondernemers die rondom natuurgebied De Maashorst in een straal van 3 kilometer ondernemen? Neem dan voor 1 november contact op met Boris van den Tweel. Wij zijn enorm benieuwd naar de inzichten  die deze enquête brengen.
Ook neemt Boris enkele ondernemers in ditzelfde gebied een interview af voor meer achterliggende informatie. Interesse? Laat het Boris weten.

Wanneer je deze vragenlijst invult zou je Boris helpen en kun jezelf ook waardevolle inzichten krijgen over de invloed van natuurherstel in natuurgebied de Maashorst op uw onderneming. Een win-win situatie dus. Laten we Boris helpen en voor zijn project en gelijkertijd informatie verzamelen, zodat we inzicht krijgen in hoe onze collega’s denken over deze materie.

Wie is Boris van den Tweel
“Mijn naam is Boris van den Tweel ik ben 26 jaar en master student Forest and Nature Conservation aan de Wageningen Universiteit.

Op dit moment loop ik stage bij FREE Nature, de kuddebeheerder van de grote grazers in natuurgebied de Maashorst, en doe ik onderzoek naar de economische baten van het natuurherstelproject en de introductie van de grote grazers in natuurgebied de Maashorst.
Hierbij is de invloed van het project op ondernemingen in en rondom natuurgebied de Maashorst zeer belangrijk. In het belang van mijn onderzoek wil ik u daarom vragen of u bijgevoegde vragenlijst zou willen invullen. Uw respons zou mij enorm helpen omdat de invloed van het natuurherstelproject op lokale ondernemers het fundament van mijn onderzoek zal vormen.

Daarnaast zit er, zoals eerder vernoemd, ook iets in voor u. Namelijk, de resultaten van dit onderzoek kunnen inzichten opleveren waarmee u zich een voordeel kan doen in de bedrijfsvoering van uw onderneming. Indien u wenst, is het mogelijk om de vragenlijst op anonieme basis in te vullen. Uiteraard zal ik zorgvuldig omgaan met eventueel verstrekte contactgegevens. Daarnaast zal ik de data verzameld door middel van deze vragenlijst uitsluitend gebruiken voor het rapport dat ik schrijf in opdracht van FREE Nature.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen door een email te sturen naar boris.vandentweel@wur.nl.