Het bestuur van Maashorst Ondernemers is een van de organisaties die de Brabantse juweeltjes een warm hart toedraagt. Twan van Bakel is hierin de kartrekker vanuit MOOS en vergadert elke eerste woensdag van de maand met het bestuur. Mocht je vragen hebben voor het bestuur of over Brabantse Juweeltjes, neem dan zeker contact op met Twan via twan@maashorst-ondernemers.nl

De coöperatie Brabantse Juweeltjes is opgericht door vijf organisaties die zich inzetten voor het welbevinden van toeristen en recreanten in het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen: Maashorst Ondernemers, Koninklijke horeca afdeling Bernheze, Coöperatie Aa-land B.A., Maashorst Boeren en Centrummanagement Heesch.

Ondernemers in deze regio kunnen zich aansluiten door zelf ook een Brabants Juweeltje te worden en vanaf dat moment gebruikmaken van de mogelijkheden die het platform biedt. Aansluiten kan door lid te zijn/ worden van één van de onderstaande organisaties. Neem gerust contact op om te ervaren welke kansen aansluiting voor jou zal opleveren. Wil je je aanmelden als Brabants Juweeltjes? Schrijf je in middels het inschrijfformulier, deze kun je hieronder downloaden.