Beste leden,

Het ledenontbijt van 14 oktober bij de Linde in Reek was ook deze keer weer zeer verbindend en inspirerend. Met dank aan de gastvrijheid van Simone en Tom en de openheid van de leden.
De opdracht om met een zoekvraag te komen heeft hier veel aan bijgedragen. Iedereen heeft even het podium gekregen en er kwamen prachtige hulpvragen en mooie gesprekken op gang. Dank jullie wel voor deze mooie input.

Naar aanleiding hiervan sturen we dan ook graag iedereen de presentielijst met ieders zoekvraag, want… al kon je er deze keer niet bij zijn, ongetwijfeld kun je een van onze leden wel helpen met hun hulpvraag. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om het document door te lezen. Heb je het document niet gehad via de mailing? Laat het ons weten dan sturen we het na.

Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MOOS
Rian, Twan, Marij, Thea, Bas en Nancy