Tussen natuurgebied De Maashorst, recreatieplas ‘De Kuilen’ en natuurgebied ‘De Grote Peel’ ligt minicamping Het Peelvenneke. De faciliteiten richten zich op staanplaatsen voor campers, maar in overleg zijn caravans en tenten ook mogelijk. Het Peelvenneke heeft ruim opgezette plaatsen voor campers, zowel in de zon als in de schaduw en hebben allemaal zicht op de visvijver.

Het Peelvenneke is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustig gelegen camping waarvandaan zij direct kunnen starten met wandelen en fietsen door middel van de bekende knooppuntenroutes.

Minicamping Het Peelvenneke
Contactpersoon: Mark Zegers
Peelweg 37a
5411 VC Zeeland
06-23085717
contact@hetpeelvenneke.nl
www.hetpeelvenneke.nl

Mark Zegers

Social Media
Social Media

Sinds juni 2021 is Het Peelvenneke overgenomen door twee gezinnen met één gezamenlijke droom. Mark Zegers: “Vanaf het moment dat Het Peelvenneke in ons bezit is gekomen zijn we heel hard aan het werk gegaan om onze droom te verwezenlijken: een fijne kampeerplek in de natuur. Er zijn al heel veel stappen gezet om Het Peelvenneke te optimaliseren. Zo zijn er overal nieuwe stroom- en waterpunten aangelegd en zijn de vissteigers vernieuwd. We blijven hard werken om Het Peelvenneke nog meer te updaten in de komende jaren. Wij hopen dat jij net zo geniet van deze bijzondere plek als dat wij dat doen!”