Samenvatting Speeddate bij Ledenbijeenkomst MOOS 14 juni in Eetcafé ’t Pumpke

Tijdens de ledenbijeenkomst van 14 juni bij Eetcafé ’t Pumpke is er een informatieve speeddate gehouden. Hierin vroegen we naar wat de leden graag willen van ons netwerk Maashorst Ondernemers. Interessant hierin is de conclusie dat ondernemers in de drie verschillende takken – Vitaliteit, BIZ en Toerisme & Recreatie – eigenlijk hetzelfde nastreven. Ongeacht welke tak vinden ze het vooral belangrijk andere ondernemers te spreken, verbindingen te leggen en op de hoogte te blijven van elkaar.

De grootste behoefte dus die Maashorst Ondernemers hebben is netwerken en delen van informatie. Ook het wegwijs worden in wie wat doet in en rondom het natuurgebied mag onze prioriteit krijgen. Leuk dat er zo duidelijk naar voren komt dat bedrijfsbezoeken door de leden als het meest interessant wordt ervaren! Daarnaast zien we dat onze ondernemers uit de Toerisme en Recreatie-tak behoefte hebben aan middelen, zoals social media aandacht en een fietskaart.

Het bestuur van MOOS gaat deze punten zeker meenemen in de planning van 2023 en zal aandacht schenken aan datgene waar de ondernemers behoefte aan hebben.

Waarbij we op voorhand alvast aandacht willen vragen voor onze social media en de website www.meermaashorst.nl waarvan nog veel te weinig aandacht naar toegaat. We zullen dan ook komende maanden als focus hebben de informatie voorziening naar onze ondernemers en naar de bezoekers, zowel de inwoners als de toeristen.

Like de Facebookpagina en Instagrampagina van MeerMaashorst en Maashorst Ondernemers en déél de berichten. Volg ook je collega-ondernemers en deel ook hun berichten!
Hierop zullen we meer informatie gaan delen over de vele organisaties en bezienswaardigheden.
www.instagram.com/meer.maashorst
www.facebook.com/meermaashorst