Lempe maakt buitenhaarden, vuurschalen, boogschermen en accessoires uit cortenstaal met een originele vijfhoekige vormgeving. Voor een leuke buitenvuurbeleving is er voor ieder wat wils, van een open vuurschaal tot een comfortabele haard met aangepaste schoorsteen, al dan niet aangevuld met een praktische houtopslag. De producten zijn duurzaam opgebouwd om er lang van te kunnen genieten.

Een nieuwe ontwikkeling zijn de boogschermen. Deze elegante constructie is in verschillende configuraties op te bouwen en in te vullen met losse panelen. Hierbij creëer je eigen sfeervolle decor. Geschikt als knusse tuinkamer maar ook voor een buitenevent, tuinfeest of ceremonie.

Naast verkoop is ook materiaal te huren.
Lempe wil altijd graag meedenken om er iets leuks van te maken.
Geïnspireerd? Nieuwsgierig? Altijd welkom!

Lempe
Contactpersoon: Edwin Groenendijk
Udenseweg 2
5405 PA Uden
06-17766335
contact@lempe.nl
www.lempe.nl

Edwin Groenendijk

Social Media
Social Media

“Hallo,
Ik ben Edwin Groenendijk, een creatieveling die met originele producten de wereld een beetje mooier wil maken. Na een carrière als technisch tekenaar ontwerper waarbij ik voor anderen werkte, heb ik op een gegeven moment de keuze gemaakt om meer mijn eigen ding te doen. Jaren geleden bij het kampvuur ontstonden de eerste ideeën. Nu is er een mooi assortiment aan producten voor een leuke buitenvuurbeleving. Spelen met vormen, geïnspireerd door de natuur, soms met een kwinkslag, toegepaste kunst.”