Zakelijke speeddate zorgt voor enthousiaste verhalen
Dit keer is Nistelrode het decor voor de ledenbijeenkomst van MOOS. Eetcafé ’t Pumpke laat deze avond zien waar ze goed in is; gastvrijheid. Onder het motto ‘uw wens is onze opdracht’ genoot iedereen van een mooie zomeravond. Na een zakelijke speeddate in groepjes van vier, keken we met de aanwezige 35 ondernemers naar wat leden van MOOS verwachten van de netwerkclub. Een actieve avond op een inspirerende plek in ons mooie Maashorstgebied.

Een warm welkom aan de leden van voorzitter Rian van Schijndel die deze avond aankondigde dat de grens van 100 leden al overschreden is en dit 100ste lid op een volgende in het zonnetje gezet zal worden.
Ron de Lorijn, de gastheer van Eetcafé ’t Pumpke, vertelde zijn verhaal van hoe hij terechtgekomen is in het hart van Nistelrode; Theo van Duren vertelde over de Vrijstaat Land van Ravenstein en Nancy Verstegen van Waarmakers stelde zichzelf voor als nieuw bestuurslid van MOOS. Zij zal in de tweede helft van het jaar aantreden als bestuurslid.

Brainstormen
Het is een drukke tijd voor alle ondernemers. De maatschappelijke beslommeringen die alle gemoederen bezighouden gingen even opzij, zodat zij vooral even bij konden praten.
De zakelijke speeddate zorgde ervoor dat na iedere minuut pitchen de gesprekken op gang waren en moeilijk gestopt konden worden. Maar op strenge én doortastende wijze werd de tijd van zeven minuten gehandhaafd. Zo kon op tijd gestart worden met een stukje brainstormen in een tafelgesprek. De ondernemers van de verschillende takken van MOOS (Vitaliteit, BIZ en Toerisme & Recreatie) zaten per tak bij elkaar aan tafel en gingen in gesprek wat nu verwacht wordt van de netwerkclub.

Nieuw bestuurslid
Nancy was deze avond al ‘ingevlogen’ als gespreksleider van de tafel ‘Vitaliteit’. Bestuursleden Twan van Bakel en Marij van der Leest leidden de ‘Toerisme en Recreatie’-tak en Rian van Schijndel de ‘BIZ’-tak. Na afloop lieten de overtuigende presentaties per tafel zien dat er niet zoveel verschil zit tussen de ondernemers in verschillende branches wat betreft hun wensen.

Verbindingen maken, energie krijgen van de verhalen, inspiratie opdoen voor samenwerkingen en informatie vergaren en delen; dat waren de meest gehoorde redenen waarom iemand lid is. Deze ledenbijeenkomsten vallen dan ook erg in de smaak.

Het was een gezellige enerverende avond, waarin weer veel lijnen gelegd zijn.
Meer weten over MOOS? Kijk hier….