Ellen en Irene gaan vol passie aan de slag om jou te laten genieten van mooie en lekkere chocoladeproducten. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld dus neem vooral af en toe een kijkje op www.chocopunt.nl. Alle bijzondere chocoladecreaties worden gemaakt van echte Callebaut chocolade; ambachtelijk bereid met heerlijke noten, koekkruimels en… meer!

Laat je onderdompelen en geniet van allerlei super lekkere chocoladecreaties van Chocopunt.
Kijk rond op www.chocopunt.nl; er is voor ieder wat wils.

Lekker natuurlijk om zelf van te snoepen en natuurlijk ook leuk om cadeau te geven!

Chocopunt.nl

  • voor de liefhebber van chocolade in combinatie met heerlijke vullingen
  • ambachtelijk gemaakt pas wanneer je bestelt
  • laat je verrassen of verras iemand anders.

Bonbons zijn net als goede vrienden…het is de binnenkant die telt.

Chocopunt
Contactpersoon: Ellen Raaijmakers
Dintherseweg 30
5388 VG Nistelrode
06-19414382
info@chocopunt.nl
www.chocopunt.nl

Ellen en Irene

Social Media
Social Media

“Wij zijn Ellen en Irene, de gezichten achter Chocopunt. Al jaren oefenen wij het vak van chocolatier uit, een lekker en creatief ambacht. Als collega’s konden wij het altijd goed met elkaar vinden en zaten wij met onze ideeën vaak op één lijn. Het starten van een eigen zaak in chocolade was altijd al iets dat bij ons beiden onder de huid kriebelde, en uiteindelijk hebben we dan ook het besluit genomen. We gaan het doen, we gaan onze eigen online chocoladewinkel beginnen! Spannend maar ook heel erg leuk om onze eigen ideeën de vrije loop te laten en zelf te bepalen welk pad we gaan volgen. Wij gaan vol passie aan de slag om jou te laten genieten van mooie en lekkere chocoladeproducten.”