MAASHORST – De uitnodiging was heel summier: ontmoeten @MOOS elke laatste vrijdag van de maand. Een initiatief om weer eens wat ondernemersverhalen te horen én om klaar te staan voor ondernemers. Op bezoek ‘zomaar’ bij een lid van de club, waarbij ik van elke ontmoeting een verslag maak.

Ondernemers kunnen als ze zin hebben in een verzetje of goed gesprek, aansluiten. Die eerste ‘laatste vrijdagmiddag van de maand’ was 24 september bij Vakantiepark Zevenbergen waar ik een geanimeerd gesprek hield met eigenaar Twan van  Bakel. De tweede @MOOS werd gehouden op vrijdag 29 oktober in de altijd gezellige herberg D’n Brouwer in Zeeland, waar ik met Roos Griffioen van Roos Raakt een gezellig gesprek heb gehouden. De derde bijeenkomst in november werd helaas geannuleerd wegens de oplopende coronacijfers, maar ik heb gelukkig nog wel Rianne Hermanns van HSP Coaching beter kunnen leren kennen door een mooi gesprek met haar te voeren in haar eigen praktijk in Herpen.

Gelukkig konden we weer redelijk snel deze inspirerende bijeenkomsten voorzetten en zo vond dan ook de derde bijeenkomst plaats bij Zie-ZOO in Volkel, dit op vrijdag 25 maart. Een maandje later, vrijdag 29 april, was ik te gast bij Alpacafarm Vorstenbosch waar ik gezellig ‘gebuurt’ heb met eigenaar Willem-Mathijs van der Aa. Begonnen met een vijftal alpaca’s in de wei, is deze mooie locatie inmiddels uitgebreid met onder andere een Alpacabar en een camping en kan er bovendien heerlijk geluncht worden waarbij ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een high tea en een diner is. Maar een staat nog veel meer plannen op de drukbezette agenda van Willem-Mathijs en zijn vrouw Anne! Collega-Maashorst Ondernemer Mark van de Akker van Buitengewoon Brabant kwam ook nog even langs in Vorstenbosch.

De vijfde bijeenkomst, vrijdag 27 mei, is bij de altijd gezellige De Potter in Schaijk.

Met hart voor de Maashorst,
Rian
www.maashorst-ondernemers.nl