Zie je jezelf al zitten, in een landelijk maar toch hip interieur, met uitzicht over akkers en weilanden en de molen op de achtergrond? Genietend van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen of ander verkoelend drankje? Ook de kinderen kunnen zich ontspannen in Eeterij D’n Oven, waar ze na een heerlijke pizza uit onze authentieke steenoven alle ruimte hebben om zich te vermaken. Eeterij D’n Oven is gevestigd in een bosrijke omgeving, in natuurgebied De Maashorst, op een plek waar in vroeger tijden de koeien in het weiland graasden. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om de smaakvolle gerechten, huisgemaakt met verse ingrediënten, aan je te presenteren. Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen, zodat jij optimaal kunt genieten van al het moois en lekkers wat Brabant en de Maashorst te bieden hebben.

Eeterij D’n Oven
Contactpersoon: Vito Schraven
Verbindingsweg 1
5411 NP Zeeland
0486-871845
info@eeterijdnoven.nl
www.eeterijdnoven.nl

Vito Schraven

Social Media