B&B Erve Jonkerhoeve

Word wakker in een sfeervolle en rustgevende kamer. Bij ons ervaar je optimaal het buitenleven door de ruimte, met verschillende dieren hier bij de boerderij en de natuur dichtbij. Vlakbij het prachtige natuurgebied De Maashorst met diverse fietsroutes en wandelpaden, maar ook wandel- en fietsroutes die hier starten voor de deur.

Erve Jonkerhoeve heeft twee bijzondere kamers; Haver en Rogge. Beide zijn helemaal ingericht in landelijke stijl.

Vergaderen
Naast de overnachtingen is er ook een locatie waar gastvrijheid van het platteland samengaat met een locatie die je exclusief kunt afhuren. Het is te boeken voor groepen tot en met 20 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en we bieden een ruim assortiment aan faciliteiten zoals audiovisuele middelen, een overheerlijke lunch, diner of borrelplank van onze partners. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende workshops bij ons te boeken. Bijzonder maakt het dat we een locatie bezitten waar we onder andere een workshop schapendrijven kunnen verzorgen!

B&B met vergaderlocatie
Erve Jonkerhoeve
Contactpersoon: Marjolan van Gerwe van Zutphen
Venhofstraat 3
5384SZ Heesch
06-83994163
info@ervejonkerhoeve.nl
www.ervejonkerhoeve.nl

Marjolan van Gerwe van Zutphen

Social Media

“Ik ben Marjolan, moeder van vijf kinderen en we runnen een varkenshouderij. Ik ben in augustus 2021 begonnen met de B&B met vergaderlocatie en wat ik leuk vind aan mijn bedrijf is dat ik met zoveel verschillende mensen uit alle hoeken van het land en zelfs uit het buitenland mag ontmoeten. Allemaal hebben ze maar een wens, en dat is genieten van een fijn verblijf. Hoe mooi is het dan, om iedereen kennis te laten maken met ons gastvrije Brabant!”