Je kunt niet anders dan blij worden wanneer je de oprijlaan van Ontmoetingsplek De Nistel oploopt. Een uitnodigende, perfect gestylde omgeving geeft een idee van de gastvrijheid die we – nu we terug kunnen kijken op de avond – gaan ervaren.  Alle ingrediënten voor een gemoedelijke avond tijdens deze ontmoeting zijn aanwezig en de goede opkomst zorgt dat we terug kunnen kijken op een mooie avond met nieuwe verbindingen.

De ledenbijeenkomst op donderdag 14 april werd druk bezocht, en was er eentje met een leuk interactief programma. In het welkomstwoord, door de nieuwe voorzitter Rian van Schijndel, was aandacht voor de groei van de netwerkorganisatie: “Het is altijd goed om te zien dat het netwerk z’n werk doet en bestaansrecht heeft.” De aanwezige nieuwe leden konden allemaal hun pitch doen, waarna het tijd was om te proosten op 10 jaar betrokkenheid bij de Maashorst Ondernemers.

Nadat groepjes gevormd waren, werd de pubquiz ‘De fles op tafel’ gestart, met als bijzondere gastheer Paul van de Heijden van Spierings Vis uit Oss. Wat volgde was een gezellige quiz met een gezonde dosis onderlinge competitie én waarbij de aanwezige ondernemers elkaar op een laagdrempelige en ontspannen manier wat beter leerden kennen.

Op het einde van de avond stonden goodiebags klaar voor de leden, waarin veel leden een bijdrage gedaan hebben. De volgende leden hebben mede gezorgd voor een goedgevulde goodiebag:

Vakantiepark Zevenbergen
Alpacafarm Vorstenbosch
Beweeg en Leef
Restaurant Bomenpark
Potvoordoorie
Fluisterstep
Bernheze Media
Kamp Promogifts
Dierenpark ZieZOO.

Het was een bijzonder geslaagde avond waarbij weer veel leden elkaar beter hebben leren kennen en op een ontspannen manier inspiratie op konden doen bij hun collega-ondernemers uit natuurgebied De Maashorst en de grote schil daaromheen.