Donderdag 14 april gaan we ons 10-jarig bestaan vieren en daar met z’n allen een gezellig feestje van maken. We zouden het erg leuk vinden om de aanwezige leden een superleuke goodiebag te geven op deze feestelijke dag.
Het is de bedoeling dat wij, ondernemers, ons laten zien in die goodiebag met een flyer, folder, pen, informatiekaart, gadget of net waar jij je bedrijf mee wil laten zien. Deze goodiebag delen we dan uit bij de viering van het 10-jaar bestaan!
– maximaal A4
– minimaal 125 stuks.

Heb je geen gadgets of andere kleine dingen? Dan zou je ook kunnen denken aan een kortingsbon voor jouw bedrijf, activiteit of product!

Je kunt je bijdrage aanleveren tot en met maandag 11 april, zodat we snel aan de slag kunnen met het vullen van de goodiebags! Mail naar pr@maashorst-ondernemers.nl als je iets wilt bijdragen aan de goodiebag!