Via deze weg mag ik de spits afbijten, want voor het netwerk is het belangrijk dat we elkaar kennen, daarom delen we als bestuur om de beurt waarom we betrokken zijn of wat ons bezighoudt inzake MOOS.

Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik de uitnodiging vanuit het bestuur, om de taak van voorzitter op me te nemen, aangenomen. De reden gaf ik vorige keer in de nieuwsbrief aan, maar de vraag kwam voorbij in een periode dat we nog midden in een crisis zaten, waarvan we niet wisten welke kant het op zou gaan, wanneer Nederland weer ‘open’ mocht. Spannend ook wat dit voor onze netwerkorganisatie betekent, zal ik, samen met het bestuur, mijn best doen om te zorgen dat we veel WAUW momenten gaan beleven. Het is nu wel heel belangrijk…

…nu het voor velen van ons volle bak vooruit is, en we weer nieuws te verwerken krijgen van een hele andere orde, is het belangrijk dus dat we onze kernwaarden van MOOS blijven delen.
We elkaar blijven inspireren, zodat we het mooie van het het ondernemerschap blijven zien en ons niet boven het hoofd groeit door alle uitdagingen. Informeren, zodat we op de hoogte blijven van de mooie initiatieven die het waard zijn verteld te worden. Verbinden. Ontmoetingen kunnen voor positiviteit zorgen, hierdoor blijven we teruggaan naar wat belangrijk is. Dat doen wat we graag doen en momenten pakken om daar van te genieten. Dat is MOOS voor mij.

Als voorzitter zou ik er nog wat aan toe willen voegen: leren. Want ik hoop ookweer wat te leren en open te staan voor wat het voor jullie als leden betekent en dit mee te nemen in de keuzes die gemaakt worden. Laten we er voor gaan ons lokale ondernemerschap te laten groeien door verbinding.

Met hart voor natuurgebied De Maashorst
Rian van Schijndel
voorzitter MOOS